TERMOSTATE INTELIGENTE AIRZONE

Un concept inovativ pe piata termostatelor HVAC

Un concept inovativ pe piata termostatelor HVAC

TERMOSTATE INTELIGENTE AIRZONE

O gama complet reinnoita cu singurul obiectiv de a imbunatati experienta utilizatorului. Control deplin in mainile tale. La fel de eficient si sigur ca de obicei. La fel de atractiv ca oricand. Bine ati venit in lumea termostatelor inteligente Airzone.

TERMOSTATE INTELIGENTE AIRZONE

UN ECHILIBRU PERFECT INTRE ASPECT SI CONTROL

Finisaj rafinat din nichel mat si sticla calita, acoperit cu strat din zamak de cea mai buna calitate. Disponibile in negru sau alb pentru a se combina cu orice decor. A sasea generatie de termostate Airzone combina o interfata reinnoita magnific cu o iconografie extrem de intuitiva, care va va spori experienta utilizatorului.

Eficientizeaza-ti proiectul

Combinand echipamentele si solutiile din portofoliu cu solutiile AIRZONE, ATX HVAC Distribution va poate oferi solutii durabile, super eficiente din punct de vedere energetic. Doriti o cotatie de pret?

CONTACTEAZA ECHIPA ATX

CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE

Actualizat la toate nivelurile. Cea mai recenta tehnologie HVAC, termostatele cu ecran tactil Airzone. Cei mai buni ingineri care lucreaza din greu pentru a va oferi cel mai bun termostat inteligent de pe piata. Complet reproiectat pentru a satisface cele mai inalte asteptari.

Perla coroanei - Airzone Blueface

Experienta finala a utilizatorului. Interfata grafica cu afisaj capacitiv IPS de 3,5 ”si rezolutie de 24 de biti. Un intreg univers de culori in serviciul celui mai eficient control HVAC. Cel mai bun termostat inteligent din intreaga lume.

Termostat inteligent Airzone Blueface
Termostat inteligent Airzone Think

Eficienta energetica. Punct. - Airzone Think

Interfata grafica superioara cu cerneala electronica, luminata frontal cu filtru polarizant si senzori capacitivi electronici. Cel mai bun aliat al tau pentru a economisi energie si bani. Asezati-va, relaxati-va si bucurati-va de experienta maxima in confort.

Simplu. Eficient. Airzone Lite.

Interfata grafica prevazuta cu butoane capacitive si electronice. Un ecran LED RGB care va informeaza despre temperatura si modul de functionare. Vei fi mandru de termostatul tau.

Termostat Airzone Lite

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum