Intesis by HMS

Solutii Gateway de top
pentru automatizarea cladirilor

Solutii de integrare pentru orice proiect!

Oferim cele mai avansate solutii gateway de comunicare pentru diferite integrari de sistem.

Clientii Intesis variaza de la marile companii din intreaga lume dedicate automatizarii caselor si cladirilor pana la utilizatorii finali ai produselor. Veti gasi integratori de sisteme, distribuitori, producatori, EMS si nenumarate companii si profesionisti dedicati acestui sector folosind solutii Intesis. ATX HVAC Distribution este partener Intesis in Romania de peste 5 ani, folosind in numeroase proiecte HVAC.

Cele mai avansate solutii de gateway de comunicare pentru diferite integrari de sistem

In 2016, Intesis a fost achizitionata de HMS Networks, lider de piata in solutii pentru comunicatii industriale si Internetul obiectelor in Industrie, IIoT. Marca Intesis este marca centrala HMS pentru produsele si solutiile de automatizare a cladirilor. Celelalte piete principale pentru HMS sunt productia, energia, energia, transportul, infrastructura si logistica.

Fondata in 2000, Intesis este lider in proiectarea, fabricarea si comercializarea de solutii inovatoare pentru automatizarea cladirilor. ATX HVAC Distribution si Intesis ofera cele mai avansate solutii de gateway de comunicatii pentru integrarea diferitelor sisteme. Solutiile Intesis sunt dezvoltate pentru integratori, concepute special pentru a fi robuste, astfel incat sa fie fiabile pe teren si usor de configurat.

INTERFETE PENTRU DOMENIUL HVAC

ATX HVAC Distribution se bucura de avantajul de a lucra cu una dintre companiile pionier in domeniul integrarii sistemelor de aer conditionat, care ofera solutii extrem de fiabile dezvoltate impreuna cu cei mai relevanti producatori din domeniul HVAC. ATX HVAC a implementat cu succes in numeroase proiectele sistemele Intesis by HMS, aducand intotdeuna un plus valoare proiectlui.

Solutiile Intesis by HMS folosesc cele mai uzuale protocoale din industrie: BACnet, KNX, Modbus si Home Automation.

CONTACTATI-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

SOLUTII DE TOP

Aplicatiile Intesis se bazeaza pe specificatiile producatorilor de echipamente de climatizre, oferind solutii de incredere din industrie care implementeaza toate caracteristicile / functiile dispozitivelor pentru a permite o eficienta maxima inerenta sistemelor.

SCALABILITATE

Indiferent de dimensiunea proiectului sau de limitarea bugetului, exista produse in portofoliul nostru care sa corespunda nevoilor oricarei cerinte specifice.

USURINTA IN EXPLOATARE

Arhitectii de solutii Intesis se concentreaza intotdeauna asupra obiectivelor companiei, esenta Intesis: Asigurati-va ca integrarile dvs. au succes - oferind produse de incredere cu cele mai bune functionalitati usor de configurat.

EFICIENTA ENERGETICA

Costurile legate de sistemele HVAC dintr-o cladire sunt una dintre cele mai ridicate, astfel incat controlul acestor sisteme devine unul dintre cele mai semnificative eforturi de economisire a energiei.

PRINCIPALELE SISTEME INTESIS

TRANSLATOARE DE PROTOCOL
TRANSLATOARE DE PROTOCOL

Proiectat pentru a controla si monitoriza toti parametrii dintre protocoalele de automatizare a cladirilor.

ACUAZONE
INTERFETE SISTEME HVAC

Cel mai cuprinzator portofoliu de interfete pentru integrare HVAC din lume, compatibil cu majoritatea produselor ATX HVAC.

FLEXA 3.0
SOLUTII CLOUD

Aduceti toate dispozitivele de acasa si de constructie in cloud si controlati-le de oriunde.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum