CONTACT CLIMATIZARE.RO

Contactati unul din specialistii ATX HVAC Distribution

Contact

ATX HVAC are în portofoliu echipamente de la companii de top din domeniul HVAC: Mitsubishi Heavy Industries, CIAT, LMF, Camfil, Intesis-HMS, Airzone, Grunfos, TECE. Pentru a contacta ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L., pentru informații detaliate și oferte ale echipamentelor noastre, puteți folosi oricare din metodele de mai jos. Un specialist HVAC vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Acord expres al politicii de confidențialitate

Prin trimiterea acestui mesaj confirmați în mod expres că sunteți de acord cu politica de confidențialitate a ATX HVAC DISTRIBUTION ( click pentru a citi) și cu termenii și condițiile companiei noastre ( click pentru a citi). Compania noastră nu vă trimite detaliile dumneavoastră unei terțe părți și nici nu vă va bombarda cu mesaje de tip spam.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate

Adresa

ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L.
Șoseaua Olteniței, Nr. 87 – 99,
Big Offices Building, Etaj 2,
București, 041303, România
P: +40 314 025 677

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum