SPECIALISTUL IN SOLUTII DE FILTRARE PREMIUM

CAMFIL

Inovative. Eficiente.

PURIFICATOARELE DE AER CITY AIR

Liderul solutiilor premium de filtrare a aerului

CAMFIL

Producator de solutii de aer curat, inclusiv filtre de aer, purificatoare de aer, carcase si cadre ale filtrelor de aer si colectoare de praf, Camfil este lider mondial in industria filtrarii aerului, cu o experienta de peste jumatate de secol in dezvoltarea si fabricarea de solutii durabile de filtrare care protejeaza oamenii, cladirile si mediul impotriva particulelor, gazelor si emisiilor daunatoare din aer.

Aceste solutii sunt utilizate la nivel global pentru a aduce beneficii sanatatii umane, a creste performanta si a reduce consumul de energie intr-o gama larga de aplicatii de filtrare a aerului. Cele 26 de fabrici ale acestora, sase centre de cercetare si dezvoltare, birouri locale de vanzari si 3.800 de angajati ofera servicii si asistenta clientilor lor din intreaga lume. Camfil are sediul in Stockholm, Suedia.

Aer curat de mai bine de 50 de ani

Aerul curat este un drept


In calitate de producator important de solutii premium de aer curat, in parteneriat cu ATX HVAC Distribution, CAMFIL ofera sisteme comerciale si industriale pentru filtrarea aerului si controlul poluarii aerului, care imbunatatesc productivitatea lucratorilor, durata de viata a echipamentelor, reduc la minim consumul de energie si de care beneficiaza atat sanatatea umana cat si mediul. Credem cu tarie ca cele mai bune solutii pentru clientii nostri sunt si cele mai bune solutii pentru planeta noastra.

Solutii premium


De la proiectare la livrare si de-a lungul ciclului de viata al produsului - CAMFIL are in vedere impactul pe care il avem asupra oamenilor si asupra lumii din jurul nostru. Printr-o abordare noua de solutionare a problemelor, design inovator, control cat mai precis al procesului si o concentrare puternica asupra necesitatii clientului, CAMFIL isi propune gaseasca solutii pentru a economisi mai mult, sa utiliza mai putin si sa gaseasca modalitati mai bune - astfel incat sa putem cu totii respira un aer mai curat.

CATEGORII PRINCIPALE DE PRODUSE

FILTRE VENTILATIE
FILTRE VENTILATIE

Filtrele de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic ajuta la protejarea oamenilor, proceselor de fabricatie si produselor de particulele nedorite (PM). Alegeti dintr-o mare varietate de modele si clase de filtre - ePM10 la ePM1 - pentru a va raspunde provocarilor unice. Filtrele CAMFIL sunt conforme cu standardele EN779, ISO 16890 si ASHRAE 52.2.

FILTRE EPA, HEPA, ULPA
FILTRE EPA, HEPA, ULPA

Solutiile de filtrare Camfil ajuta la protejarea proceselor de fabricatie avansate sensibile, previn contaminarea microbiologica in laboratoarele de cercetare si elimina contaminantii infectiosi in aer din sectorul sanatatii. Filtrele sunt testate conform standardelor EN 1822 si ISO 29463.

FILTRE PULS
FILTRE PULS

Filtrele pulse au o scadere de presiune mai mica prin spatiere deschisa a pliurilor, imbunatatind eficienta curatarii si reducand costurile de energie printr-un consum mai mic de aer comprimat in timpul curatarii in multe aplicatii.

FILTRE MOLECULARE
FILTRE MOLECULARE

Camfil ofera filtre care pot elimina moleculele, gazele si vaporii din aer prin filtrare moleculara. Produsele noastre moleculare sunt testate conform ISO 10121 sau ASHRAE 145.2.

PURIFICATOARE DE AER
PURIFICATOARE DE AER

Purificatoarele de aer brevetate vin cu cele mai eficiente filtre HEPA. Acestea actioneaza ca o completare a sistemului de ventilatie existent si ofera costuri reduse de energie, productie mai eficienta si un mediu de lucru mai sanatos, cu mai putin praf si mai putine particule daunatoare.

CARCASE FILTRE
CARCASE FILTRE

Filtrele si carcasele de inalta calitate ale Camfil sunt componente esentiale ale unei solutii optime de filtrare. Concepute pentru performante remarcabile, acestea sunt testate conform standardelor cerute precum ISO 10648, ISO 14644, EN 15722 si EN 1886 pentru a garanta etanseitate ridicata si clase de scurgere.

CELE MAI INOVATIVE PURIFICATOARE DE AER

Gama de purificatoare de aer City Air

Seria Camfil de purificatoare de aer cu tehnologii brevetate vin cu cele mai eficiente filtre HEPA de pe piata. Acestea actioneaza ca o completare a sistemului de ventilatie existent si ofera costuri reduse de energie, productie mai eficienta si un mediu de lucru mai sanatos, cu mai putin praf si mai putine particule daunatoare.

Purificatoarele de aer City sunt proiectate pentru a se potrivi intr-un birou modern, clinica chirurgicala, sala de sport, cladire administrativa sau salon de infrumusetare si asigura un aer sanatos pentru o suprafata de pana la 75 de metri patrati. Versiunea mai mare, City M este echipata cu filtre de particule si moleculare care ofera un mediu interior mai sanatos prin indepartarea prafului, a contaminantilor si a particulelor nocive din magazinele, birourile, scolile, spitalele si casele. O versiune compacta, a purificatorului de aer City, City S poate fi utilizat pentru a completa purificatoare de aer putin mai mari atunci cand este necesara o filtrare suplimentara.
CONTACTATI-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

GAME DE PURIFICATOARE DE AER CITY

EASYZONE
CITY M

Purificatorul de aer City M include filtre certificate HEPA (EN1822) si moleculare (carbune activ). Aceasta unitate mobila este o unitate ideala pentru combaterea contaminantilor aerieni, cum ar fi virusii si particulele (PM) in birouri, scoli, spitale si alte medii interioare in care oamenii trebuie protejati.

 • Filtre H14 certificate individual, asigurand o eficienta de filtrare de 99,995%
 • Ideal pentru camere mai mari din birouri si spitale
 • Indepartarea particulelor, virusilor si bacteriilor din aer
 • Protejaza sanatatea angajatilor dvs.
EASYZONE
CITY S

Purificatorul de aer City S include filtre certificate HEPA (EN1822) si moleculare (carbune activ). Aceasta unitate mobila este o unitate ideala pentru camere de hotel, birouri mici sau pentru uz casnic. Unitatea City S este ideala pentru combaterea contaminantilor din aer care pot declansa alergii sau astm. City S este o solutie ideala pentru medii mici de pana la 25 metri patrati pentru a realiza pana la 5 schimbari de aer pe ora.

 • Filtre H14 certificate individual, asigurand o eficienta de filtrare de 99,995%
 • Eliminarea mirosurilor si gazelor prin filtrare moleculara
 • Indepartarea particulelor, virusilor si bacteriilor din aer
 • Protejaza sanatatea oamenilor in cameri de pana la 25 mp.
CITY TOUCH
CITY TOUCH

Purificatorul de aer City Touch foloseste filtrele E11 EPA ca ultima etapa de filtrare. Este o solutie ideala atunci cand nivelurile de filtrare HEPA nu sunt o cerinta cheie. Ideal pentru reducerea nivelurilor de particule. Incorporeaza aplicatia PM2.5 in sistem, pentru a masura in timp real puritatea aerului.

 • Filtrul de fum EPA 11 testat
 • Indepartarea particulelor din aer
 • Indepartarea ciupercilor si a sporilor din aer
 • Mediu interior mai sanatos
CITY H
CITY H

City H este un purificator de aer mobil proiectat cu un design optim si echipat cu un brat de aspiratie ergonomic pentru a proteja oamenii de surse potentiale de particule periculoase, bacterii si virusuri. City H permite o instalare simpla plug and play. Datorita manerului bratului si articulatiilor de frecare brevetate, unitatea poate ajunge cu usurinta la punctul de contaminare potentiala.

 • Unitatea Plug and Play usor de miscat datorita celor 4 roti
 • Realizeaza 8 schimbari de aer pe ora in zonele cu risc ridicat
 • Filtre H14 testate conform EN1822, asigurand o eficienta de filtrare de 99,995% la dimensiunea cea mai patrunzatoare a particulelor (Most Penetrating Particles Size)
 • Usor de curatat datorita planeitatii corpului principal si a hotei de aspiratie din plastic rezistent la agenti de curatare (PETG).

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum