SISTEME VRF

Mitsubishi Heavy Industries

Solutii VRF KXZ

Solutiile VRF KXZ de la Mitsubishi Heavy Industries ofera solutii de racire / incalzire simple, eficiente si flexibile pentru aplicatii comerciale si industriale.

Solutiile VRF KXZ sunt cea mai buna solutie de climatizare a cladirilor „sofisticate”, oferind performante ridicate de racire / incalzire pentru toate aplicatiile comerciale / birouri / IT / etc. .„Seria Micro KXZ” este ideala pentru birouri mici, magazine si aplicatii rezidentiale si ofera un design compact, eficienta energetica si fiabilitate ridicata datorita tehnologiei incorporate de Mitsubishi Heavy Industries.

Sistemele noastre cu pompa de caldura functioneaza cu 2 conducte inter-conectate (denumite in mod obisnuit „sistem cu 2 conducte”) si ofera fie o operatie de incalzire fie de racire tuturor unitatilor interne. Aceste sisteme sunt potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la un apartament individual la o cladire cu mai multe etaje.

Sistemele noastre de recuperare a caldurii functioneaza cu 3 conducte de interconexiune (denumite in mod obisnuit „sistem cu 3 conducte”) si ofera operatiinile de incalzire si racire unitatilor interne individuale in functie de conditia / cerinta camerei. Aceste solutii includ un control extrem de sofisticat pentru a conditiona mai multe zone interne si pentru aplicatiile in care orientarea cladirii creeaza castiguri sau pierderi de caldura diferite pe fiecare parte a cladirii.

Solutii VRF

Cea mai eficienta solutie de climatizare pentru cladiri

Gama de produse KXZ a fost extinsa pentru a oferi solutii care sa furnizeze pana la 60 CP atunci cand utilizati o combinatie de 3 Unități externe. In plus, odata cu adaugarea seriei Hi-COP, optiunile de instalare au crescut foarte mult.
Eficienta ridicata si confort
  • Eficienta energetica ridicata datorita tehnologiei avansate MHI;
  • Controlul economiei de energie prin VTCC (temperatura variabila si controlul capacitatii);
  • Control individual, centralizat si personalizat al confortului.
Flexibilitate in instalare
  • Lungimea conductelor si limitarea larga a conductelor;
  • Diferite Unități interne la fiecare aplicatie;
  • Software de selectare si configurare facila.
Controlul facil al unitatilor
  • Control avansat individual prin telecomanda cu fir si fara fir
  • Optiuni multiple pentru BMS si control centralizat al sistemului
Intretinere facila
  • Acces usor pentru intretinere
  • Aplicatie de monitorizare si diagnosticare

Componentele sistemului VRF

Explorati gama completa de unitati VRF KXZ, Unități externe si Unități interne. Gama noastra de Unități interne ofera optiuni pentru multe tipuri de camere si aplicatii, precum si o gama larga de capacitati.

Descopera

Tehnologia VTTC

VTTC sau TEMPERATURA VARIABILA SI CONTROLUL CAPACITATII este noua functie de economisire a energiei gandita si proiectata de Mitsubishi Heavy Industries pentru gama de echipamente profesionale KXZ. Aceasta functie ajuta la economisirea a pana la 34%* din consumul de energie atat in regim de racire cat si in regim de caldura.

Tehnologia VTTC a fost gandita special pentru a maximiza economia de energie in conditii de incarcare partial a sistemului indifferent de sezon.

MAI MULTE DETALII

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum