REFERINTE ATX HVAC DISTRIBUTION

De 20 de ani furnizam produse si servicii inovatoare pe piata HVAC din Romania

Proiecte de succes. Studii de caz

ATX HVAC Distribution are o echipă cu experiență, care oferă clienților săi soluții HVAC inovatoare folosind echipamentele de la companiile de top din industrie. De la sistemele VRF premiate de la Mitsubishi Heavy Industries la sistemele de automatizare Intesis by HMS, de la unitățile inovative tip rooftop și chillere CIAT la recuperatoarele de căldură supereficiente de la LMF, echipele noastre de specialiști au la dispoziție opțiuni diverse pentru a vă oferi soluția perfectă din punct de vedere al raportului preț / calitate.

Fiind o companie responsabilă, ATX HVAC Distribution oferă clienților soluții eficiente din punct de vedere energetic, ce scad amprenta de carbon a oricărei clădiri și costurile cu climatizarea, totul pentru a proteja mediul pentru generațiile viitoare.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum