SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA

TECE

BINE GANDIT. BINE TESTAT. BINE GERMAN

TECEfloor

Atunci cand vine vorba despre incalzirea prin pardoseala, TECE este un specialist cu traditie indelungata: in 1980, compania a lansat primele tevi compozite de pe piata, cu strat de aluminiu impotriva difuziei oxigenului. Gama TECEfloor este, prin urmare, rezultatul a zeci de ani de experienta in domeniul incalzirii prin pardoseala.

  • Incalzire prin pardoseala si racire pentru constructii noi si modernizare
  • Producator cu 30 de ani experienta
  • Compatibilitate garantata a componentelor
  • “Silver Line Quality” (SLQ) – siguranţă testată conform normelor DIN
  • Perfect compatibila cu pompele de caldura din portofoliul ATX HVAC Distribution

Compatibilitate 100% si siguranta testata de la TECE.

CALITATE GERMANA

Lucrul special al gamei de incalzire prin pardoseala TECEfloor: tevile si conectori sunt verificate continuu in laboratorul de materiale TECE si, de asemenea, sunt monitorizate in mod regulat de catre institute independente de calitate . Acest lucru garanteaza fiabilitatea absoluta a sistemelor noastre de tevi. TECEfloor este un sistem complet - ofera totul pentru o instalare profesionala: conducte de incalzire, distribuitoare, comenzi si accesorii de instalare.

Tolerantele stranse de fabricatie ale conductelor de incalzire sunt perfecte la TECEfloor potrivite cu corpul de sprijin si inelul de prindere al armaturii de compresie. Inelul O al garniturii de compresie se etanseaza exact in Eurocona distribuitorului. Dispozitivul de actionare nu este doar piulita de unire, ci si cursa si dimensiunea de inchidere sunt adaptate la insertul supapei distribuitorului. Chiar si capsele sunt inghetate in mod regulat la -10°C pentru a-si testa durabilitatea pe timp de iarna. Totul cu un singur obiectiv: fiabilitate maxima in sistem!

Specialisti ATX HVAC recomanda folosirea pompelor Hydrolution de la Mitsubishi Heavy Industries impreuna cu sistemul TECE.

CONTACTATI-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

TECE - O cultura a curiozitatii

Compania TECE a crescut prin apropierea sa foarte speciala fata de clienti si prin dialogul cu acestia. Prin aceasta abordare am inradacinat cultura curiozitatii si am conturat filozofia companiei.

TECE IN ROMANIA
Filosofia TECE: Close to you

Ca producator international de produse sanitare si sisteme de instalatii, “close to you” este promisiunea TECE.

TECE functioneaza ca o afacere independenta, administrata de o familie in imediata apropiere a oamenilor si a pietelor de peste 30 de ani. Curiozitatea despre lumea clientilor nostri ne determina sa dezvoltam produse si servicii bine gandite si vom continua sa ducem abordarea noastra inovatoare inainte in viitor.

Apa intra, apa iese. Competentele TECE de baza sunt usor de explicat. Introduceti apa in cladire si apoi in afara – cu acel spirit intreprinzator atat de tipic pentru companie.

TECE FLOOR INCALZIRE IN PARDOSEALA
Experti in inovare

Thomas Fehlings a rezumat misiunea companiei cu un desen simplu si cu cuvintele: “apa intra, apa iese”. In acest context, nu a avut in minte doar confortul utilizatorului si standardul de viata, ci si cererile proiectantilor, arhitectilor, instalatorilor si operatorilor.

90% din produsele TECE functioneaza fiabil si invizibil in spatele unui perete sau in interiorul unei instalatii incastrate. Doar 10% sunt vizibile in fata peretelui.

Solutiile TECE de sistem combina functiile permanent sigure cu un design atemporal. Aceasta combinatie este reprezentativa pentru forta motrice din spatele companiei TECE – sa faca produsele bune chiar mai bune.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum