EASYZONE

Un sistem centralizat de control

Un sistem centralizat de control

EASYZONE

Easyzone poate gestiona de la 2 la 6 zone independente prin intermediul unui plen cu porti motorizate. Easyzone se adapteaza la instalatiile cu echipamente ale principalelor marci de expansiune directa 1 × 1 si VRF la fel ca ventilonconvectoare cu apa.

Sistemul de control Flexa 3.0 impreuna cu controlerul gateway integrat in Easyzone, permit functionarea sincronizata a portilor motorizate si a echipamentelor de climatizare. In plus, datorita algoritmilor de eficienta energetica, Easyzone va putea imbunatati performanta sistemului. Acest lucru face posibila adaptarea functionarii echipamentului la nevoile fiecarei zone in orice moment.

Echipamentele Easyzone au certificare eu.bac care garanteaza economii de energie in instalatii si o precizie de control de 0,3 K a temperaturii, atat in modul de racire, cat si in modul de incalzire. Instalarea plenumurile Easyzone este cea mai buna alegere pentru proiectele care necesita un nivel ridicat de eficienta energetica.

ACUAZONE

BENEFICIILE SISTEMULUI EASYZONE

Exista numeroase avantaje tehnice si economice la instalarea unui sistem de climatizare zonat Airzone, spre deosebire de sistemele invertor ne-zonate.

  • Reduce puterea necesara;
  • Instalare si punere in functiune sunt mai facile;
  • Simplifica si reduce costurile de intretinere;
  • Reduce cantitatea de gaz frigorific in circulatie;
  • Eficienta energetica crescuta;
  • Imbunatateste ratingul energetic;
  • Imbunatateste confortul termic al utilizatorului;
  • Management centralizat al modului de operare.

EASYZONE este disponibil in 3 configuratii

ACUAZONE
PLENUM EASYZONE STANDARD + CMV

Plenul motorizat standard Airzone are un cot care permite adaptarea mecanica la unitatile de tip duct ale principalelor marci. Acesta include porti circulare motorizate cu diametrul de 200 mm si o intrare independenta de 150 mm pentru ventilatie mecanica controlata (CMV). Acest lucru face posibila utilizarea retelei de tubulatura de alimentare pentru reimprospatarea aerului. Inaltimea echipamentului Plenum Easyzone standard este de 300 mm, si poate fi selectata cu 2 pana la 6 amortizoare.

FLEXA 3.0
PLENUM EASYZONE SLIM + CMV

Modelul de plenum slim este mai mic din punct de vedere mecanic pentru a se potrivi echipamentelor cu dimensiuni reduse tip slim. Include porti circulare motorizate cu diametrul de 150 mm si o intrare separata de ventilatie mecanica controlata (CMV) de 150 mm. Echipamentul Easyzone Plenum Slim poate fi ales cu 2 pana la 5 porti motorizate, si are o inaltime de 210 mm.

INNOBUS PRO 32
PLENUM EASYZONE MEDIU

Easyzone Medium Plenum combina caracteristicile versiunilor Slim si Standard. Este compus din porti motorizate cu un diametru de 200 mm. Ideal pentru acele instalatii care au o inaltime redusa in tavanul fals sau nu au nevoie de o retea de ventilatie independenta. Acest plen are o inaltime de 250 mm in toate configuratiile sale. Puteti alege intre 2 si 6 porti motorizate.

SISTEMUL DUMNEAVOASTRA EASYZONE ESTE PREGATIT DE INSTALARE

Toate gateway-urile sunt montate si cablate intr-un corp care se adapteaza mecanic la fiecare model al principalilor producatori de pe piata. Plenumul motorizat Easyzone este izolat si incorporeaza toate elementele de fixare necesare pentru a finaliza instalarea (fixare de tavan sau flansa pentru reglarea tubulaturii flexibile). De asemenea, incorporeaza un mecanism de reglare a amortizoarelor motorizate pentru a regla debitul maxim sau pentru a mentine un suport de aer minim.

ALTE SISTEME PROFESIONALE AIRZONE

ACUAZONE
ACUAZONE

Acuazone este sistemul ideal pentru instalatiile hidronice, deoarece combina controlul ventilatoarelor multi-zone si individuale cu controlul incalzirii si racirii prin pardoseala

FLEXA 3.0
FLEXA 3.0

Sistemul ideal pentru controlul unitatilor centralizate atat in instalatiile rezidentiale, cat si in cele tertiare. Este compatibil cu unitatile Inverter sau VRF si, de asemenea, cu unitatile hidronice.

INNOBUS PRO 32
INNOBUS PRO 32

Innobus Pro 32 este un sistem conceput pentru controlul tuturor tipurilor de instalatii, chiar si a celor care combina sisteme de zonare, unitati individuale HVAC si / sau incalzire sau racire prin pardoseala.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum