CONTACT CLIMATIZARE.RO

Contactati unul din specialisti ATX HVAC Distribution

Contact

ATX HVAC are in portofoliu echipamente de la companii de top din domeniul HVAC: Mitsubishi Heavy Industries, CIAT, LMF, Camfil, Intesis-HMS, Airzone, Grunfos, TECE. Pentru a contacta ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L., pentru informatii detaliate si oferte ale echipamentelor noastre, puteti folosi oricare din metodele de mai jos. Un specialist HVAC va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Acord expres al politicii de confidentialitate

Prin trimiterea acestui mesaj confirmati in mod expres ca sunteti de acord cu politica de confidentialitate a ATX HVAC DISTRIBUTION ( click pentru a citi) si cu termenii si conditiile companiei noastre ( click pentru a citi). Compania noastra nu va trimite detaliile dumneavoastra unei terte parti si nici nu va va bombarda cu mesaje de tip spam.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Adresa

ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L.
Soseaua Oltenitei, Nr. 87 – 99,
Big Offices Building, Etaj 2,
Bucuresti, 041303, Romania
P: +40 314 025 677

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA EFICIENTA SI INOVATIVA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi si mai inovatoare solutii tehnice sunt la dispozitia ta prin expertiza inginerilor ATX.

Contacteaza-ne acum