Toshiba SMMS-u

Noua unitate tip split Toshiba Haori

Unitatea de aer condiționat split TOSHIBA HAORI prezintă o estetică remarcabilă, eficiență de top, zgomot redus și calitate ridicată a aerului pentru aplicații rezidențiale.

Noua familie TOSHIBA HAORI este ca o piesă de mobilier elegantă: ceva ce nu mai trebuie ascuns, ci din contra: evidențiat.

Indiferent de stilul camerei, fie că este modern, plin de viață, casual, luxos, șic sau retro, există un design TOSHIBA HAORI care o face și mai atractivă. Cu designul său subțire și forma unică, această unitate inovatoare de aer condiționat are o husă din material textil care creează combinația perfectă cu alte țesături din cameră, cum ar fi cele de canapele, covoare, perdele, fotolii și pături, pentru o atmosferă confortabilă și placută.

Toshiba SMMS-u

Conceptul patentat de Toshiba face ca unitatea de aer condiționat TOSHIBA HAORI să fie ușor de îmbrăcat cu cea mai potrivită ținută; pur și simplu derulați materialul după modelul dorit și atașați-l pe panoul frontal pentru a crea o piesă de mobilier care va deveni în centrul atenției. Ceea ce ne place la TOSHIBA HAORI este capacitatea sa de a se amesteca plăcut în mediul înconjurător sau chiar de a se camufla dacă este necesar. Clienții se pot inspira din stilul său unic. In plus, dacă renovați o cameră, TOSHIBA HAORI isi poate schimba si înfățisarea. Pur și simplu alegeți sau creați o țesătură nouă pentru a completa estetica camerei noi.

Tehnologia cu compresoare rotative brevetate de Toshiba cu agent frigorific R32 si actionate de un inverter vectorial permite TOSHIBA HAORI sa moduleze puterea de incalzire sau racire la nevoia reala cu un consum minim, obtinand astfel pana la clasa de performanta energetica A+++ si randamente remarcabile: SEER de 8,6 (eficiență energetică sezonieră pentru răcire) și SCOP de 5,1 (eficiență energetică sezonieră pentru încălzire).

Unitatea de aer condiționat split TOSHIBA HAORI este foarte silențiosă: unitate interioară, cu funcția QUIET până la doar 19 dB (A), la limitele audibilității, Unitate exterioară, 44 dB (A) și până la doar 37 dB (A) cu funcția SILENT, activată prin aplicația Wi-Fi sau telecomandă.

Toshiba SMMS-u

Calitatea aerului, TOSHIBA HAORI are două instrumente pentru a crea un mediu sănătos și pentru a reduce expunerea la particulele fine din aer care pot transporta bacterii și viruși. Primul este filtrul Ultra-Pure PM2.5, care captează până la 94% din particulele fine cu un diametru mai mare de 2,5 micrometri, iar al doilea este ionizatorul cu plasmă, care captează și neutralizează particulele contaminate de dimensiuni micronice (virusuri și bacterii). Calitatea înaltă a aerului se datorează, de asemenea, funcției de auto-curățare „Magic Coil”.

O altă funcție specială a acestei unități este HADA Care, sistemul inovator de distribuție a fluxului de aer în interiorul încăperii, protejează umiditatea pielii.

Forma si pozitia corecta a aripioarei genereaza un flux indirect, care circula aerul in partea superioara a incaperii, pentru a face temperatura omogena si a creste nivelul de confort in orice moment, adaptand viteza compresorului la cererea reala.

Toshiba SMMS-u

Wi-Fi-ul integrat permite controlul TOSHIBA HAORI prin aplicația „Toshiba Home AC Control”, care include programarea săptămânală, precum și monitorizarea energiei și compatibilitatea cu sistemele de recunoaștere vocală Home Assistant by Google și Alexa by Amazon.

Unitatea interioara TOSHIBA HAORI poate fi montata rapid si usor pe orice perete datorita unui sistem de instalare optimizat. Unitățile interioare sunt compatibile atât cu unitățile exterioare single-split, cât și cu multi-split.

Telecomanda TOSHIBA HAORI, de asemenea o piesa de mobilier eleganta, ofera multiple functii de control, precum functia 3D AIRFLOW, care cu aripioarele sale motorizate independent permite ca fluxul de aer sa fie directionat cu usurinta in orice directie. Alte funcții sunt selectarea puterii și funcția ECO pentru reducerea costurilor energetice, funcția COMFORT SLEEP pentru optimizarea temperaturii ambientale în timpul nopții și funcția HIGH-POWER pentru a încălzi sau răci rapid camerele.

ATX HVAC Distribution este master dealer Toshiba Air Conditioning in Romania!