Toshiba SMMS-u

Noua unitate VRF Toshiba SMMS-U

Așteptările unui sistem modern de aer condiționat au evoluat în ultimii ani iar noile unități VRF SMMS-u în 2 țevi de la Toshiba le acoperă pe toate. Astăzi, confortul avansat merge mână în mână cu energie redusă și costuri de întreținere, combinate cu simplitate maximă și flexibilitate operațională reală.

Toshiba SMMS-u asociază tot spiritul inovator și expertiza remarcabilă Toshiba pentru a crea soluții extrem de eficiente, cu confort maxim pentru utilizatorul final.

Toshiba SMMS-u vine cu o unitate externa reproiectată, care este acum amestecul perfect între dimensiune, eficiență, capacitate și nivelul de presiune acustică.

Toshiba s-a străduit să depășească limitele în VRF, iar a șaptea generație SMMS-u a făcut acest lucru cu noul său compresor triplu rotativ inovator, care oferă o eficiență excepțională.

Odată cu îmbunătățirile aduse SMMS-u față de predecesorul său, SMMS-e, conexiunea permisă a unităților interioare a fost, de asemenea, crescută la 128 de unități folosind noul protocol TU2C-LINK, care crește semnificativ viteza de comunicare dintre unități. Conectivitatea sporită a unităților interioare, Toshiba SMMS-u a îmbunătățit, de asemenea, raportul de diversitate de la 130% la un impresionant 200%.

Un alt progres notabil cu SMMS-u este încărcarea cu agent frigorific - cu aproape 50% mai puțin în comparație cu predecesorul său, SMMS-e, contribuind la reducerea amprentei de mediu.

SOLUTIA TOSHIBA SMMS-u

Toshiba SMMS-u

Combinat cu un șasiu mai ușor și mai compact, SMMS-u are, de asemenea, mai multe caracteristici pentru a ajuta instalatorii să economisească timp cu o instalare, punere în funcțiune și întreținere mai ușoare. Au fost aduse modificări fundamentale la controalele de diagnosticare, permițând inginerilor să înregistreze, să diagnosticheze și să interogheze sistemul prin aplicatii dedicate.

Pentru a asigura confort pe tot parcursul anului, SMMS-u combină viteza compresorului de 0,1 Hz cu supapă cu motor cu impulsuri de înaltă precizie, pentru a furniza cantitatea potrivită de agent frigorific tuturor unităților interioare la cerere.

Controlul VRF inteligent avansat ajustează continuu funcționarea atât a unităților interioare, cât și a celor exterioare, pe baza feedback-ului de la mai mulți senzori. În plus, SMMS-u cuprinde și un concept bazat pe senzori care inițiază funcția de dezghețare doar atunci când este necesar pentru a asigura până la cinci ore de încălzire neîntreruptă.

În cele din urmă, pentru a completa VRF cu 2 conducte SMMS-u, gama de unități interioare a fost mărită, oferind o gamă extinsă de tipuri de unități interioare cu capacități cuprinse între 0,3 CP și 10 CP, asigurând o gamă largă de configurații indiferent de tipul de aplicație.

Toshiba SMMS-u, următoarea generație de VRF cu 2 conducte de la Toshiba este lider în conectivitate, eficiență, fiabilitate și ușurință în servisare.

UNITATE PREMIATA INTERNATIONAL

Pentru compresorul său inovator triplu rotativ, Toshiba câștigă premiul pentru produsul de climatizare al anului 2021 în cadrul ACR News Awards din Regatul Unit, la categoria "Componente și subansamble”.

Toshiba SMMS-u a câștigat distincția în cea mai competitivă categorie, împotriva altor alți producători globali, judecați de un grup independent de experți din industrie.

ATX HVAC Distribution este master dealer Toshiba Air Conditioning in Romania!