CIAT VectiosPower™ - soluția multifuncțională de climatizare

VectiosPower ™ reprezintă o nouă generație de unități de aer condiționat tip rooftop, concepute pentru a oferi un nivel ridicat de calitate a aerului interior și eficiență maximă, precum și pentru a reduce costurile totale pe durata de funcționare.

Pompa de caldura

Noua gamă acoperă capacități de la 100 la 310 kW cu un debit de aer de până la 54 000 m3/h, completând astfel gama existentă de rooftopuri VectiosPower ™cu capacitate mai mică (de la 20 la 90 kW).

Tehnologia CIAT

CIAT se străduiește să ajute clienții să își îndeplinească cele mai stricte standarde de protecție a mediului, concentrându-se pe furnizarea de unități care sunt mai eficiente și mai ecologice. Unitățile VectiosPower ™ depășesc cerințele Ecodesign 2021 cu până la 38% și au un raport de eficiență energetică sezonieră (SEER) de până la 4,88 (ceea ce se traduce într-o economie de energie de până la 50% comparativ cu modelele anterioare în modul de răcire) și coeficientul de performanță sezonieră (SCOP) de până la 3,44 (aproximativ 15% economie de energie față de modelele anterioare în modul de încălzire).

Proiectată pentru a reduce consumul de energie la minimum, unitatea are o opțiune de FREE COOLING pentru economii suplimentare de energie de până la 30%, opțiune de recuperarea energiei din opțiunile de aer de extracție printr-un circuit suplimentar de refrigerant sau o recuperator rotativ, filtre cu presiune scăzută, ventilație la cerere și alte sisteme de eficientizare.

Tipuri de aplicatii

Gama complet nouă poate satisface nevoile unui domeniu extins de aplicații, de la suprafețe mari în supermarketuri, cinematografe, logistică sau procese industriale până la depozitarea alimentelor în instalații mari, cu unul dintre cele mai mari portofolii de opțiuni de pe piață.

Unitățile rooftop VectiosPower ™ oferă o fiabilitate ridicată ca urmare a unui proces atent de design și a performanțelor certificate de Eurovent și evaluate la condițiile de testare standard din industrie.

Pompa de caldura

Optimizarea designului

Datorită optimizării designului și utilizării panourilor ușoare din aluminiu, unitatea oferă o reducere a greutății de până la 25% și o reducere a amprentei de până la 10% pentru a asigura o instalare ușoară indiferent de spațiul disponibil.

Pentru a răspunde celor mai stricte cerințe, unitatea garantează un nivel de zgomot scăzut în timpul funcționării, cu o reducere de 7 dB (A) a nivelului sonor al puterii radiate față de modelele anterioare.

Pompa de caldura

Dincolo de performanță și versatilitate, am proiectat gama VectiosPower ™ pentru a contribui la un mediu mai sănătos”, a declarat Natividad Molero, Manager de produs - Rooftop, CIAT HVAC Europe. „Unitatea se bazează pe cele mai noi tehnologii de calitate a aerului interior, precum ventilație sporită, filtrare extrem de eficientă, senzori de CO2 și control avansat al debitului de aer. Expertiza CIAT în calitatea aerului interior este perfect combinată cu cele mai noi tehnologii pentru unitățile ROOFTOP.

VectiosPower™ - Detalii tehnice pe scurt:

  • Unitatăți disponibile în 12 capacități de putere și 4 șasiuri
  • Capacități nominale de răcire de la 100 la 300 kW
  • Capacități nominale de încălzire de la 101 la 309 kW
  • Debit de aer de la 10.800 la 54.000 m3/h

Utilizare

CIAT VectiosPower™ se adresează mai multor aplicații care necesită un interval de temperatură mai mare. Oferim o soluție care se potrivește perfect pentru medii multiple:

Pentru suprafețe mari:

Puteți să alegeți zonarea aerului pentru a controla până la 4 zone cu dispersie termică ridicată

Pentru procese industriale sau sisteme de refrigerare a alimentelor:

Utilizați energia nefolosită cu o unitate de recuperare a căldurii

Când este necesar un flux de aer mai mare:

Extensiile de flux de aer acoperă ușor necesarul dorit

Pentru depozitarea alimentelor în instalații mari:

Temperatură de retur scăzută la 15°C în modul de răcire

Pompa de caldura

Ne adresăm mai multor aplicații specifice cu una dintre cele mai mari game de opțiuni de pe piață:

  • Configurări multiple de flux de aer
  • FREE COOLING
  • Recuperare de energie: activ (cu circuit frigorific) sau pasiv cu compresor rotativ
  • Managementul aerului proaspăt
  • Senzori de calitate a aerului
  • Filtrare
  • Controlul suprapresiunii
  • Dispozitive auxiliare pentru încălzire suplimentară
  • Back-up pentru încălzire
  • Controlul umidității
  • Control multi-zonă
  • Unitate integrată de recuperare a căldurii
  • Aplicații la temperatură scăzută
  • Master / Slave și Backup
  • Software de contorizare al consumului energetic
  • Detector scurgeri agent frigorific sau fum
  • Un sistem special anticoroziune al unității

CIAT - Cel mai sofisticat producător european de HVAC

CIAT proiectează, produce și comercializează soluții HVAC pentru sectoarele rezidențiale, comerciale, medicale si industriale. Activitățile corporației se bazează pe inovație, optimizarea nivelurilor de consum de energiei și îmbunătățirea calității aerului și a confortului în clădiri. Un jucător important în sectoarele pompelor de căldură, climatizare și tratare a aerului, CIAT inventează de peste 80 de ani soluții mai eficiente, mai economice și mai sigure. Grupul este, de asemenea, ferm angajat să protejeze mediul, fiind o parte majoră a strategiei sale de dezvoltare.

CIAT și ATX HVAC Distribution

ATX HVAC Distribution și-a propus ca obiectiv principal furnizarea de soluții inovative și ecologice clienților din România. De aceea pentru compania noastră parteneriatul cu CIAT este de o importanță deosebită, datorită valorilor comune ale celor două companii. Angajații ATX HVAC Distribution recomandă produsele CIAT datorită fiabilității, ușurinței și eficienței în exploatare, inovațiilor tehnologice și a calității acestora.