CIAT

80 de ani de inovatie europeana

CIAT - cel mai sofisticat producator european de echipamente HVAC

CIAT proiecteaza, produce si comercializeaza solutii HVAC pentru sectoarele rezidential, comercial, medical si industrial. Activitatile sale se bazeaza pe optimizarea nivelurilor de consum de energie si imbunatatirea calitatii aerului si a confortului in cladiri.

Un jucator important in sectoarele pompelor de caldura, refrigerare si tratare a aerului, CIAT inventeaza solutii mai curate, mai economice si mai sigure. Grupul este, de asemenea, ferm angajat sa protejeze mediul, fiind o parte majora a strategiei sale de dezvoltare.

Puterea Inovatiei

Lucrand in centrul unuia dintre cele mai mari laboratoare private de cercetare si inovare din Europa, inginerii si tehnicienii nostri proiecteaza produse si sisteme capabile astazi sa satisfaca nevoile de maine. Acestea respecta principiile de proiectare ecologica pentru a asigura conformitatea cu reglementarile si certificarile de mediu.

80 de ani experienta

Cu peste 80 de ani de experienta, CIAT se angajeaza sa va asigure un confort maxim in fiecare zi. Faptul ca a obtinut certificarea ISO 14001 si OHSAS 18001 valideaza standardele ridicate de mediu ale produselor, serviciilor si proceselor sale de fabricatie.

Lider european in domeniul HVAC

Expertiza si productia exclusiv in UE sunt semnele distinctive ale calitatii produselor si solutiilor CIAT in intreaga lume. Cu o perspectiva ferma, cu un vast plan strategic de dezvoltare, grupul cucereste noi piete datorita unei game inovatoare de produse si sisteme si unei organizatii industriale puternice.

Suport de top

Alegerea CIAT inseamna ca beneficiati de o retea de suport exclusiva si de inalta calitate. Inginerii ATX HVAC sunt instruiti in ultimele evolutii tehnologice ale produselor si sistemelor CIAT. Acestea ofera sfaturi si asistenta pentru a va asigura ca selectati cele mai potrivite solutii si ca gasiti echipamentul potrivit pentru incalzire, racire si calitatea aerului interior, in conformitate cu standardele si reglementarile de mediu.

SISTEME PROFESIONALE DE CLIMATIZARE CIAT

CHILERE RACITE CU APA
CHILERE RACITE CU APA
CHILERE RACITE CU AER
CHILERE RACITE CU AER
UNITATI ROOFTOP
UNITATI ROOFTOP
UNITATI DRY COOLING
CENTRALE TRATARE A AERULUI
CONTROLERE INTELIGENTE
CONTROLERE INTELIGENTE
VENTILOCONVECTOARE
VENTILOCONVECTOARE
UNITATI DRY COOLING
UNITATI DRY COOLING
EASYZONE
UNITATI CLOSE CONTROL
UNITATI AER CONDITIONAT DE PRECIZIE
UNITATI AER CONDITIONAT DE PRECIZIE
AEROTERME
AEROTERME
AIR COOLED CONDENSERS
UNITATI AIR COOLED CONDENSERS
SCHIMBATOARE CALDURA
SCHIMBATOARE CALDURA

CIAT - INOVATIE EUROPEANA

In calitate de furnizor principal de solutii HVAC, CIAT a creat o serie de Centre Europene de Excelenta. Facilitatile sunt considerate a fiind printre cele mai moderne la nivel mondial, fiecare centru se concentreaza pe un domeniu specific al expertiza pentru a sprijini clientii nostri in intampinarea provocarilor cu care se confrunta astazi.
Centrele de excelenta CIAT

Valorile de baza CIAT

De la proiectarea produselor pana la elaborarea sistemelor complete de climatizare, echipele CIAT isi investesc toata energia in furnizarea de solutii care sunt atat durabile, cat si eficiente. Eficacitatea lor se bazeaza pe trei principii care sunt esentiale pentru CIAT: confortul, calitatea aerului si optimizarea consumului energetic.

Aceste trei principii de dezvoltare au ghidat activitatile CIAT de mai bine de 10 ani si permit acum un raspuns eficient la evolutiile politicile de mediu din ce in ce mai dure. Ele ilustreaza, de asemenea, angajamentul CIAT de a ajuta clientul final sa respecte cele mai noi reglementari de mediu din Uniunea Europeana.

Aceste trei domenii de expertiza va vor garanta echipamente de inalta performanta si un consum redus de energie. De asemenea, CIAT se straduieste sa reduca impactul ecologic al produselor pe tot parcursul ciclului lor de viata, de la crearea pana la scoaterea finala din functiune.

ATX HVAC Distribution si-a propus ca obiectiv principal furnizarea de solutii inovative si ecologice clientilor din Romania. De aceea pentru compania noastra parteneriatul cu CIAT este de o importanta deosebita, datorita valorilor comune ale celor doua companii. Angajatii ATX HVAC Distribution recomanda produsele CIAT datorita fiabilitatii, usurintei in exploatare, inovatiilor tehnologice si a calitatii acestora.

5% din veniturile CIAT

Unul din cele mai mari bugete de cercetare

In fiecare zi, CIAT se straduieste sa isi transforme activitatea de cercetare in progrese tehnologice majore in toate domeniile sale de expertiza. Grupul a depus numeroase brevete, care marturisesc dorinta sa de a-si imbunatati constant produsele si solutiile.

Cateva tehnologii brevetate CIAT

COMFORT >> COADIS LINE
Difuzia asimetrica previne socul aeraulic (efect de dus rece) intre doua casete de tavan, imbunatatiand substantial atat fluxul de aer, consumul energetic cat si comfortul utilizatorului final.
CALITATEA AERULUI INTERIOR >> EPURE DYNAMICS®
Algoritm de purificare care combina un senzor de particule fine cu unitati de confort dotate cu functia Epure Dynamics®.
CALITATEA AERULUI INTERIOR >> COMFORT LINE
Tava de scurgere a condensului pentru materiale compozite a caror forma minimizeaza retinerea apei, reduce trecerea aerului si mentine bobina in afara apei.
OPTIMIZARE ENERGETICA >> UNITATILE DE RACIRE PE APA
Sistem de distributie cu doua faze pentru un evaporator de invelis si tub care permite standardizarea si cresterea temperaturii de evaporare. Aceasta noua tehnologie este utilizata in special in Powerciat2 si permite obtinerea unei cresteri a raportului de eficienta energetica (EER) de 4 pana la 6%.
OPTIMAL WATER®
Aceasta optimizare permite adaptarea in timp real a celor mai bune temperaturi de evaporare sau condensare, sporind performantele EER si COP.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum