Pionierii solutiilor de pompare

GRUNDFOS

Pompe Grundfos

Pompe pentru sisteme HVAC

DE CE SA ALEGI GRUNDFOS

Pompe pentru sisteme HVAC

Pompele Grundfos functioneaza in instalatiile domestice, in sistemele din cladiri comerciale, in aplicatii HVAC complexe. Solutiile Grundfos sunt construite sa ofere maximul de eficienta utilizatorului. ATC HVAC Distribution are o indelungata experienta folosind produsele Grundfos in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale.

ATC HVAC Distribution alege intotdeuna pompele Grundfos, datorita imbunatatirii confortului utilizatorului si reducerii costurilor ciclului de viata cu ajutorul pompelor inteligente care se integreaza cu usurinta in sistemele si solutiile de racire bazate pe aer sau hidronice.

POMPE GRUNDFOS

POMPE
POMPE

Pompele vin intr-o varietate de modele si alegerea celui potrivit depinde de jobul de care ai nevoie pentru a-l indeplini. Aceasta imagine de ansamblu va va ajuta sa intelegeti mai bine diferitele proiecte ale pompei si sa o gasiti pe cea potrivita pentru sistemul dvs.

GRUPURI POMPARE APA RECE
GRUPURI POMPARE APA RECE

Sistemele de pompe Grundfos sunt proiectate pentru a satisface nevoile aplicatiei dvs., de la kituri si unitati de pompare standard pana la pachete complete de grupuri de presiune si sisteme de pompare proiectate la comanda.

POMPE DE DOZARE MECANICE
POMPE DE DOZARE MECANICE

Obtineti o privire de ansamblu completa a pompelor de dozare mecanice robuste, bazate pe diafragma de la Grundfos, pentru tratarea apei si a aplicatiilor industriale.

SISTEME CONTROL SI MONITORIZARE
SISTEME CONTROL SI MONITORIZARE

Obtineti o privire de ansamblu completa a tuturor produselor de masurare si control Grundfos pentru utilizare in aplicatii de tratare si dozare.

CONTROLERE PENTRU POMPE
CONTROLERE PENTRU POMPE

Regulatoarele de pompa de la Grundfos sunt concepute pentru a sprijini o gama larga de produse Grundfos. Aceste sisteme de control al pompelor sunt toate construite pentru a fi usor integrate in sisteme mai mari, ceea ce le face o solutie ideala daca doriti sa obtineti un control complet al sistemelor de pompe.

STATII DE RIDICARE
STATII DE RIDICARE

Statiile de ridicare gata pentru instalare Grundfos asigura eliminarea eficienta si fiabila a apelor uzate din statia de pompare a apelor uzate a cladirii.

POMPE DE DOZARE DIGITALE
POMPE DE DOZARE DIGITALE

Pompele inteligente de dozare sunt solutia ideala pentru orice tip de dozare complexa in medii mai putin agresive

ACCESORII POMPE
ACCESORII POMPE

Obtineti o privire de ansamblu rapida asupra accesoriilor Grundfos care pot face din solutia dvs. de pompare o potrivire perfecta pentru o mare varietate de aplicatii.

Grundfos si ATX HVAC Distribution

La fel ca si pentru ATX HVAC Distribution, Grundfos considera ca sustenabilitatea este un obiectiv, un mod de a lucra. Stabilirea de noi repere pentru eficienta energetica si pentru conservarea apei. Sunt repere importante pentru mediul inconjurator, pentru clientii nostri, pentru afacerea noastra si angajatii nostri.

CONTACTATI UN SPECIALIST ATX HVAC

ANI PARTENERIAT

PRODUSE INSTALATE

PROIECTE IMPREUNA

CLIENTI SATISFACUTI

FOLOSIM POMPELE GRUNDFOS PENTRU APLICATII DIVERSE:

CLADIRI COMERCIALE
CLADIRI COMERCIALE

De la hoteluri si spitale pana la cladiri de birouri si hipermarketuri, fiecare cladire comerciala are propriile cerinte speciale. Grundfos si ATX HVAC ofera o gama completa de sisteme comerciale de pompe de apa care aduc performante si eficienta energetica ridicate, asigurand in acelasi timp confort optim si siguranta intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv aer conditionat, racire, incalzire, etc.

PROIECTE REZIDENTIALE
PROIECTE REZIDENTIALE

Pompele Grundfos oferite de ATX HVAC Distribution ajuta la eficientizarea energetica, cresterea confortului si mentinerea in functiune a diverselor sisteme in cadrul oricarui proiect rezidential indiferent de marimea acestuia.

APLICATII INDUSTRIALE
APLICATII INDUSTRIALE

Solutii complexe pentru aplicatii industriale ce acopera necesarul de racire sau incalzire.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum