Istoria Mitsubishi Heavy Industries

Move the world forward

Peste 120 de ani in serviciul tehnologiei

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Cu o istorie de peste 130 de ani, compania Mitsubishi Heavy Industries a fost fondata de catre Yataro Iwasaky in 1884, cand inchiriaza de la Guvernul Japonez Cartierele navale Nagasaki, punand astfel bazele companiei de transport naval cu abur "Nagasaki Shipyard & Machinery Works".

In urmatoarele decenii, familia Iwasaki dezvolta afacerea si extinde aria de activitate, infiintand grupul de companii Mitsubishi Heavy Industries. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Grupul Mitsubishi Heavy Industries este dizolvat de noul guvern nipon, aparand companii independente si activand in diverse domenii de activitate, de la echipamente pentru climatizare si industria aerospatiala la nave maritime de mari dimensiuni si autoturisme. Companii cum sunt Mitsubishi Electric si Mitsubishi Motors s-au desprins si si-au inceput propriul drum.

CELE TREI PRINCIPII DE BAZA CREIONATE DE YATARO IWASAKI

SHOKY HOKO = Responsabilitate sociala corporate (CSR)

Implicare sociala pentru imbogatirea societatii atat material, cat si spiritual, contribuind la conservarea mediului inconjurator.

SHOJI KOMEI = Integritate si Corectitudine

Mentinerea principiilor de transparenta si descridere, catre integritate si corectitudine.

RITSUGYO BOEKI = Intelegere globala pentru business

Extinderea afacerilor, bazandu-se pe perspectiva globala.

1884.

SE INFIINTEAZA MHI

Compania Mitsubishi a fost fondata de catre Yataro Iwasaky in 1884, cand inchiriaza de la Guvernul Japonez Cartierele navale Nagasaki, punand astfel bazele companiei de transport navar cu abur Nagasaki Shipyard&Machinery Works. Inovatia si conceptul SHOJI KOMEI (Mentinerea principiilor de transparenta si descridere, catre integritate si corectitudine) stau la baza succesului corporatiei MHI.

1953.

PRIMUL AER CONDITIONAT MHI

Inca din 1915 Mitsubishi Heavy Industries a inceput sa creeze echipamente de climatizare folosind dioxid de carbon, acestea au fost folosite pe navele maritime ale vremii. In 1953 se lanseaza modelul DP-5 pe piata din Japonia, prima unitate de aer conditionat produse de MHI.

2010.

INCEPE COLABORAREA MHI - ATX

ATX HVAC DISTRIBUTION (fosta Altimex Pro International) este partener exclusiv de distributie in Romania pentru sistemele profesionale de climatizare Mitsubishi Heavy Industries din anul 2010. Pentru ca stim saă recunoastem meritele inovatiei si experientei la rândul nostru, ne-am lasat inspirati de filosofia partenerului Mitsubishi Heavy Industries si practicam zi de zi SHOJI KOMEI chiar in Romania.

CELE MAI NOI PREMII MHI

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica si design. An de an echipamentele de climatizare Mitsubishi Heavy Industries castiga premii de design sau eficienta energetica.
Gold A’ DESIGN Award
Gold A’ DESIGN Award - 2019

Mitsubishi Heavy Industries a fost distinsa cu prestigiosul premiu Golden A' Design Award pentru categoria de inginerie si proiectare tehnică 2018-2019. Caseta compactă FDTC, cu un design unic creat de casa de design germana, Zweigrad GmbH, ofera racire si incalzire pentru numeroase aplicatii.

Silver A’ Design Award
Silver A’ Design Award - 2018

Cu un design deosebit pus in evidenta de o paleta de culori variata si o eficienta inalta, unitatea de perete Harukaze este optiunea ideala. Cei mai pretentiosi utilizatori, arhitecti si designeri pot selecta cu incredere modelele din gama Harukaze PRO, deoarece forma rotunjita si eleganta se imbina perfect in orice tip de aplicatie rezidentiala sau birouri.

Good Award pentru design exclusiv
Good Award pentru design - 2016

Mitsubishi Heavy Industries castiga premiul Good Award pentru design pentru noile casete de tavan FDC. Unitatea este dotata cu AirFlex - primul mecanism din industrie care reduce senzatia neplacuta a fluxului de aer direct, precum si imbunatatirea confortului utilizatorului. AirFlex pastreaza integrarea cu panoul in timpul functionarii si este pastrat in interiorul acestuia cand este oprit.

DORIȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ SAU AVEȚI NEVOIE DE O SOLUȚIE TEHNICĂ EFICIENTĂ ȘI INOVATIVĂ?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experiență de peste 20 ani vă propune și vă oferă soluții complete pentru proiectele de climatizare, încălzire și ventilație fiind partener cu liderii mondiali din domeniul HVAC. Cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnice sunt la dispoziția ta prin expertiză inginerilor ATX.

Contactează-ne acum